MENY Borups Allé
5-retters gourmet NYTÅRSMENY 2023
5-retters gourmet NYTÅRSMENY 20235-retters gourmet NYTÅRSMENY 20235-retters gourmet NYTÅRSMENY 2023

5-retters gourmet NYTÅRSMENY 2023

49900

SNACK/VELKOMST
Helleflynder ceviche med friske urter og brød chips.

FORRET
Hjemmelavet koldrøget laks med peberrodscreme, flute og sprød salat.

HOVEDRET
Danske kalvemørbrad, sousvide, cremet selleripuré, smagt til med rosmartin, pommes anna, rødvinssky med estragon.
Glaserede rødbeder i figenbalsamico vendt med citrontimian.

DESSERT
Bund af mørke chokoladekugler, hvid chokolademousse, saltkaramel mousse og syrligt ribsgele.

OST
3 stk. danske oste med brødchips og kompot.

Åbningstider

Alle ugens dage: 08.00 - 21.00

Kontakt os

Borups Allé 126-130 2000 Frederiksberg

Tlf: 3814 6521 E-mail: 0450205@meny.dk CVR-nummer: 38714295

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport