MENY Borups Allé
5-retters gourmet nytårsmenu - 2022

5-retters gourmet nytårsmenu - 2022

Minimum 2 kuverter49900

Dette års nytårsmenu består af følgende 5-gourmet retter:

Snack/velkomst:
Helleflynder ceviche m. friske urter og brødchips.

Forret: 
Hjemmelavet koldrøget laks m. peberrodscreme, flute og sprød salat.

Hovedret:
Dansk kalvemørbrad sousvide, cremet selleripuré smagt til m. rosmarin, pommes anna, rødvinssky m. estragon. Glaserede rødbeder i figenbalsamico vendt m. citrontimian. 

Dessert:
Nøddebund, crisp perler, mørk/hvid mousse, ribsgelé og hvid chokoladeknas.

Oste:
3 stk. danske oste m. brødchips og kompot.

Åbningstider

Alle ugens dage: 08.00 - 21.00

Kontakt os

Borups Allé 126-130 2000 Frederiksberg

Tlf: 3814 6521 E-mail: 0450205@meny.dk CVR-nummer: 38714295

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport