MENY Borups Allé
2 retters menu m. forret

2 retters menu m. forret

Minimum 10 kuverterFra 119 DKK

 

Forkæl dine gæster med en lækker 2 retters menu.

Retterne leveres kolde, til opvarmning lige inden servering. Nem tilberedningsvejledning medfølger.

 

MENY har gjort det nemt at lave en lækker menu, så du kan bruge mest muligt tid med dine gæster. Alt er klargjort til nem tilberedning og anretning. Tilberedningsvejledning medfølger.

Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem 6 forretter og hovedretter.

 

Forretter

  • Tarteletter med høns og asparges
  • Hønsesalat på ananasring
  • Tunmousse
  • Carpaccio af røget inderlår
  • Koldrøget laks med rygeost creme
  • Lakseroulade

 

Hovedretter

  • Oksemørbrad m. rødvinssauce, broccolisalat, grønne bønner med bacon, små stegte kartofler
  • Kalveculotte m. flødekatofler, mixed grøn salat, brød og smør
  • Kalvesteg steg som vildt, vildsauce, stegte kartofler, tyttebær, waldorfsalat, asier, franske kartofler
  • Flæskesteg m. skysauce, hvide kartofler, rødkål, asier, franske kartofter
  • Kalkunbryst m. flødekartofler, mixed grøn salat, brød og smør
  • Fyldt svinemørbrad m. whiskysauce, timianstegte kartofler, mixed grøn salat, brød og smør

 

 

Bemærk: Billeder er vejledende og kan variere pr. butik

Forret*

Vælg 1 stk.

Hovedret*

Vælg 1 stk.

Åbningstider

Alle ugens dage: 08.00 - 21.00

Kontakt os

Borups Allé 126-130 2000 Frederiksberg

Tlf: 3814 6521 E-mail: 045107@meny.dk CVR-nummer: 30920961

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport
MastercardVisaDankortSe kontrolrapport