MENY Borups Allé
2 retters menu m. dessert

2 retters menu m. dessert

Minimum 10 kuverter
Fra 119 DKK

 

Forkæl dine gæster med en lækker 2 retters menu.

Retterne leveres kolde, til opvarmning lige inden servering. Nem tilberedningsvejledning medfølger.

 

MENY har gjort det nemt at lave en lækker menu, så du kan bruge mest muligt tid med dine gæster. Alt er klargjort til nem tilberedning og anretning. Tilberedningsvejledning medfølger.

Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem 6 hovedretter og 7 desserter.

 

Hovedretter

  • Oksemørbrad m. rødvinssauce, broccolisalat, grønne bønner med bacon, små stegte kartofler
  • Kalveculotte m. flødekatofler, mixed grøn salat, brød og smør
  • Kalvesteg steg som vildt, vildsauce, stegte kartofler, tyttebær, waldorfsalat, asier, franske kartofler
  • Flæskesteg m. skysauce, hvide kartofler, rødkål, asier, franske kartofter
  • Kalkunbryst m. flødekartofler, mixed grøn salat, brød og smør
  • Fyldt svinemørbrad m. whiskysauce, timianstegte kartofler, mixed grøn salat, brød og smør

 

Desserter

  • Citronfromage - dansk klassiker
  • Chokolademousse med friske bær
  • Cheesecake - ostelagkage med bær
  • Tiramisu - italiensk verdens klassiker
  • Nøddetærte med bærmix og creme fraiche
  • Ost 3 slags med kiks og brød

 

Bemærk: Billeder er vejledende og kan variere pr. butik

Hovedret*

Vælg 1 stk.

Dessert*

Vælg 1 stk.

Åbningstider

Alle ugens dage: 08.00 - 21.00

Kontakt os

Borups Allé 126-130 2000 Frederiksberg

Tlf: 3814 6521 E-mail: 045107@meny.dk CVR-nummer: 30920961

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport
MastercardVisaDankortSe kontrolrapport